Μετρο Απεργια : p 34793 - Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο.

Μετρο Απεργια : p 34793 - Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο.. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ). Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία.

Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ~ Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ~ Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ from 3.bp.blogspot.com
Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 και η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας που προκηρύχθηκε για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη βουλή. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την.

Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Οι συνδικαλιστές έλαβαν τις αποφάσεις τους και κρίνονται όπως κρινόμαστε και. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Χωρίς μετρό τη τετάρτη η αθήνα. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα είναι αύριο, τετάρτη, η πρωτεύουσα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι σταθερές συγκοινωνίες (στασυ). Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3), τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021.

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies ...
Απεργια Μετρο / Απεργια Μετρο Αθηνα / Apergia Metro Poies ... from images32.inewsgr.com
Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας που προκηρύχθηκε για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη βουλή. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου. Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα αύριο, τετάρτη, λόγω 24ωρης απεργίας που προκηρύχθηκε για το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται στη βουλή. Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους. Κατεπείγουσα αγωγή στην αδεδυ σχετικά με την 24ωρη απεργία της τετάρτης για τα εργασιακά, κατέθεσε η υπουργός παιδείας. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Την ίδια ώρα, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα.

Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ...
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ... from 1.bp.blogspot.com
Η πνο εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τα μεσάνυχτα. Νέα 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας για αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο. Ταλαιπωρία για τους αθηναίους τη δευτέρα λόγω της απεργίας του μετρό. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας.

Την απεργία προκήρυξαν με κοινή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η αδεδυ μετέτρεψε την προγραμματισμένη στάση εργασίας σε 24ωρη απεργία. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι εκφράζουν την. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Η αδεδυ προχωρά σε 24ωρη απεργία, η γσεε θα κάνει στάση εργασίας, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ. Το μετρό της αθήνας είναι ένα δίκτυο υπογείων, επιγείων και υπέργειων αστικών σιδηροδρόμων της αττικής και συγκεκριμένα των περιοχών της μητροπολιτικής περιοχής της αθήνας. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. «είστε με συνδικαλιστές του μετρό που αποφάσισαν να κλείσουν την αθήνα ή είστε με τους μαθητές και τους γονείς τους; Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του μετρό θεσσαλονίκης, το μοναδικό δίκτυο μετρό στην ελλάδα. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama